Mit Sindssyge Liv

Et hudløst ærligt foredrag om en barsk opvækst med en skizofren mor, alkoholmisbrug i hjemmet, fysisk og psykisk vold, seksuelle overgreb og en spiseforstyrrelse. Om hvilke fatale konsekvenser det fik, at voksne omkring mig var berøringsangste og aldrig spurgte "Hvordan har du det?" Et foredrag om et turbulent voksenliv med angst, stress og depressioner og om, hvordan man kan LEVE fremfor kun at overleve trods diagnoserne ADHD og bipolar lidelse.

Et foredrag om tabuisering, fordomme, stigmatisering og om, hvad vi ALLE kan gøre, så flere mennesker trives bedre. Som mennesker opererer vi alle med mange forskellige "masker". Mine "masker" var livsnødvendige i mange år, men det krævede en lang kamp, at få dem pillet af igen. Ofte kan alt på overfladen virke, som om det hele er i den skønneste orden, men ingen ved hvilket enormt stort kaos, der hersker indeni.

En anden del af foredraget vil være fakta omkring psykiske lidelser og om børn og unges mentale trivsel. Vores kære børn og unge er unægteligt mit store hjertebarn og statistikkerne over deres trivsel er yderst bekymrende.

Med dette foredrag er målet at skabe åbenhed, mere viden, tid til selvrefleksion og ad den vej hjælpe nogle af de mennesker, der har allermest brug for det.