Dagbladet d. 4. august 2019

Artikel om mit liv og min virksomhed

I artiklen kan du læse min historie, få nogle af mine budskaber og læse om mine sociale undervisningsforløb. 
En virkelig velbeskrevet artikel, der rummer det hele🙏

Avisartiklen er 6 sider og beskriver så fint, hvad min virksomhed handler om – nemlig kun om en ting. Om mit til evighed store hjertebarn – børn og unges trivsel.

Se mere her:
FB siden: “Gittehedegaard.dk” (Min virksomhedsside)
FB siden “Jeg er sgu god nok, som JEG ER”. (Siden der mest er for unge ml 16-24 år)

Af hjertet tak til journalist Mette Grith Sørensen for den fine og velbeskrevne artikel. Af hjertet tak, fordi du vil være med til, på så fin en måde, at hjælpe de børn og unge, som jeg unægteligt vil kæmpe for ude på skolerne. Jeg vil sågar gå til højeste sted – til uddannelsesministeren og undervisningsministeren og få sat mere fokus på den bekymrende mentale udvikling vores unge er i. 
Vi kan ikke blive ved med, at se på, at børn og unge går ned på stribe. Artiklen handler om, at vi må tage “arbejdshandskerne” på sammen, handle med hjertet og skabe rum til unges udvikling fremfor afvikling.

BØRN OG UNGES TRIVSEL – NU!

Gitte Hedegaard

Efterlad en kommentar